16/10/2020

 

Segon dia de classe presencial: 09/10/2020

Avui és el primer dia que hem hagut de treballar de forma conjunta sense anar a la Universitat. Per fer-ho, ens hem connectat totes al Zoom i, a la vegada, també estàvem tot el grup dintre del Drive per poder editar en qualsevol moment. D’aquesta forma, pel Zoom teníem una comunicació directa i dèiem les idees, opinions, formes de redactar, etc. I, un cop ja havíem decidit quines paraules utilitzaríem o com ho redactaríem,  llavors passavem al Drive i allà cadascuna editàvem. Us mostrem una fotografia de nosaltres quatre parlant per Zoom.


A la sessió d’avui,  hem seguit amb la feina de creació del nostre espectacle infantil. Hem dedicat les dues hores d’’avui a llegir bé tot el mite i, d’aquesta forma, poder fer bé el guió. Teniem molt clar que no volíem que hagués un narrador, ja que pensem que és més dinàmic i fàcil pels infants que hagi diàleg, perquè, d’aquesta forma, els resultarà més fàcil recordar les seves frases o moments d’actuació. La veritat és que no ens ha costat gaire fer els diàlegs però, un cop acabat el guió, ens hem adonat que ens hem centrat molt en la part de diàlegs, és a dir, que les frases no fossin massa llargues o que les paraules no fossin difícils, etc. I, ens hem oblidat una mica de la part escénica/teatral. Us mostrem una foto del nostre drive on tenim escrit el guió que hem creat a partir del mite.  





També hem dedicat el dia d’avui per estipular les cançons que utilitzarem al llarg de la representació i, així,  donar més dinamisme a l’obra. Hem decidit utilizar la melodia de diverses cançons com: “La castanyera” i “La lluna i la pruna”. Encara que hem dedicat molta estona al guió, al final ens han quedat temes a concretar i, per això, haurem de seguir el pròxim dia. Al final de la sessió hem acordat que el següent dia allargarem el guió i li donarem més dramatisme/interprestació a l’obra. A més, intentarem canviar les lletres de les cançons que ja hem escollit. En les properes entrades us seguirem explicant com evoluciona el guió.


-Grup 6

Comentaris