09/10/2020

Primer dia de classe presencial: 09/10/2020

El divendres vam començar les classes presencials. Després d'una petita introducció amb tot el grup classe, ens vam distribuir en diferents aules per a juntar-nos els grups i començar a treballar en la primera tasca de l'assignatura, l'adaptació d'un mite a obra teatral que suposadament haurien de representar un grup d'infants d'entre 3 i 6 anys.




Nosaltres hem decidit fer l'adaptació del mite de "Deméter i Core", ja que trobem que la temàtica és molt interessant per a treballar amb infants. Vam crear un document de Drive per a començar a organitzar l’adaptació.



La veritat és que vam treballar molt ràpidament i estàvem bastant d'acord en com enfocar l'obra. Vam decidir quins eren els 4 personatges més importants per a representar-los nosaltres. Vam començar a donar idees del vestuari i vam decidir que l'escenografia projectada a la paret serien quadres. 

Després vam començar a parlar sobre on podríem col·locar les cançons i el ball i quin significat tindrien dins de la història. Va ser una classe molt productiva i vam començar amb moltes ganes de realitzar aquest projecte.














-Grup 6

Comentaris